Αχτσιόγλου μετά τη συζήτηση με Κασσελάκη: «Δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση» – “Εξαιρετικό το κλίμα στη συνάντηση”

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε» δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση περίπου μισής ώρας που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή.

«Συναντηθήκαμε, ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις, του ευχήθηκα καλή δύναμη. Δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση. Είναι ξαναλέω καθαρά προσωπική άποψη. Νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας σε δημοσιογράφους και συμπλήρωσε:

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε. Ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

Αναλυτικά όλα όσα είπε η Έφη Αχτσιόγλου:

Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση περά από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά.

Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστείς τις συμβουλές μου. Αυτά

Ερώτηση: Θα μείνετε τομέαρχης..

Έφη Αχτσιόγλου: Όχι, όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση.

Ερώτηση: Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς σας ρώτησε αν θέλετε κάτι.

Έφη Αχτσιόγλου: Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω.

Ερώτηση: Και σεις αρνηθήκατε;

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν αρνήθηκα, είπα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς.

Ερώτηση: Το κλίμα πώς ήταν μεταξύ σας.

Έφη Αχτσιόγλου: Μια χαρά, εξαιρετικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί